Besplatni kursevi jezika - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
76
page,page-id-76,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Besplatni kursevi jezika

22752059_10209699838188828_1231898935_n

Potreba za poznavanjem jezika se kroz istoriju nameće kao krucijalna, a koliko je ona značajna u savremenom dobu svedoči činjenica da je u više od 70% oglasa za posao upravo to neophodan uslov za zapošljavanje. Osluškujući navedene potrebe Savez studenata FON-a pruža mogućnost svojim kolegama da postanu poliglote kroz projekat – Kursevi stranih jezika.

Projekat Kursevi stranih jezika se održava dva puta u toku akademske godine i to u zimskom i letnjem semestru, a nastava se odvija u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka kada studenti nemaju redovnu nastavu. Ciljevi ovog projekta jesu pružanje studentima mogućnost učenja stranih jezika, podizanje svesti o značaju poznavanja jezika, predstavljanje studentima druge nacije i upoznavanje sa njihovom kulturom.

Nastavu izvode studenti treće i četvrte godine Filološkog fakulteta koji poseduju adekvatna jezička znanja, a uz to su upoznati sa konceptom držanja nastave. Podršku im, zahvaljujući studentskoj organizaciji AIESEC, pružaju strani studenti koji im uz to predstavljaju zemlju iz koje dolaze, njenu kulturu, običaje, i zanimljivosti koje samo žitelji poznaju. Studenti imaju mogućnost da izaberu jedan od nekoliko stranih jezika koji su u ponudi.