Buduće aktivnosti SSFON-a Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
271
post-template-default,single,single-post,postid-271,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Buduće aktivnosti SSFON-a

29 Mar Buduće aktivnosti SSFON-a

Dok su u toku besplatni kursevi jezika, sprema se novi projekat koji će biti realizovan sredinom aprila. Rec je o Danima praske, projektu koji u holu našeg fakulteta okuplja renomirane kompanije iz oblasti menadžmenta i informacionih sistema. Ideja ovog projekta je da približi i omogući studentima da u toku ili po završetku studija pohađaju jednu od praksi koje će biti predstavljene na samom projektu.

Nakon toga pred kraj semestra biće organizovana gostujuća predavanja. Za sve one koji vole umetnost ovo je sjajna prilika da prisustvuju raznim predavanjima iz ove oblasti.

Posle letnje pauze i odmora očekuje vas nova Konferencija studenata organizacionih nauka koja će se već tradicionalno održati na Zlatiboru početkom novembra.

Početak decembra rezervisan je za SportBizz, projekat koji će biti nešto drugačiji od prethodne dve godine. Težićemo da studentima što više približimo rad sportskih organizacija.

Budite uz nas, pratite informacije na sajtu, spremili smo puno kvalitetnog sadržaja i iznenađenja za studente!