Dani prakse 2017 - Prijava za takmičarski deo Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
21359
post-template-default,single,single-post,postid-21359,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Dani prakse 2017 – Prijava za takmičarski deo

30 Apr Dani prakse 2017 – Prijava za takmičarski deo

Projekat Dani prakse, u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka,
predstavlja idealnu priliku za sticanje radnog iskustva, a ujedno i mesto za usavršavanje stečenih znanja i namenjen je svim studentima koji su u potrazi za praksom. Peti po redu projekat Dani prakse održaće se 8. i 9. maja u holu Fakulteta organizacionih nauka, gde će kroz dvodnevno druženje sa velikim brojem vodećih kompanija iz različitih sfera poslovanja, studenti imati priliku da naprave svoj prvi korak ka uspehu.
Predstojeći projekat obuhvatiće četiri celine, a to su CV klinika, sajam kompanija, panel diskusija i takmičarski deo, što predstavlja novinu u odnosu na prethodne godine.

Tokom takmičarskog dela studenti će imati mogućnost da prisustvuju edukativnim radionicima, a zatim će stečeno znanje primeniti na različitim testovima selekcije i time obezbediti sebi praksu, trening ili posetu jednoj od kompanija. Na takmičenju će učestvovati Sitel, NetCast i Nelt kompanija, a prijave će biti otvorene na sajtu od 29. aprila.

Prijava za takmičarski deo se nalazi na sledećem LINKU.