Dani prakse - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
74
page,page-id-74,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Dani prakse

18076763_10208829695475528_2655435455806013313_o

O projektu

Projekat Dani prakse, u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka,
predstavlja idealnu priliku za sticanje radnog iskustva, a ujedno i mesto za usavršavanje stečenih znanja i namenjen je svim studentima koji su u potrazi za praksom. Peti po redu projekat Dani prakse održaće se 8. i 9. maja u holu Fakulteta organizacionih nauka, gde će kroz dvodnevno druženje sa velikim brojem vodećih kompanija iz različitih sfera poslovanja, studenti imati priliku da naprave svoj prvi korak ka uspehu.
Predstojeći projekat obuhvatiće četiri celine, a to su CV klinika, sajam kompanija, panel diskusija i takmičarski deo, što predstavlja novinu u odnosu na prethodne godine.

Sajam kompanija će se održati 8. i 9. maja u holu fakulteta, gde će studenti moći da se upoznaju sa vodećim kompanijama, koje će predstaviti svoje programe praksi i detaljnije govoriti o sticanju radnog iskustva.

Naredna celina odnosi se na CV kliniku, gde će studenti na licu mesta moći da se posavetuju sa poslodavcima i dobiju smernice za unapređenje svog CV-a.

8. maja sa početkom u 18h, održaće se panel diskusija na temu ‚‚Praksa – prvi korak ka uspešnoj karijeri” gde će delegati imati priliku da se bolje upoznaju sa značajem praksi za budući rad, najvažnijim kriterijumima pri odabiru kandidata, kao i mogućnostima za uspostavljanje stalnog radnog odnosa po odrađenoj praksi. Prijava se nalazi na sledećem LINKU.

Tokom takmičarskog dela studenti će imati mogućnost da prisustvuju edukativnim radionicima, a zatim će stečeno znanje primeniti na različitim testovima selekcije i time obezbediti sebi praksu, trening ili posetu jednoj od kompanija. Na takmičenju će učestvovati Sitel, NetCast i Nelt kompanija, a prijave će biti otvorene na sajtu od 29. aprila.

Prijava za takmičarski deo se nalazi na sledećem LINKU.

Poznato je da stručna praksa nije samo priprema za profesionalnu karijeru i unapređenje profesionalne biografije, već često predstavlja idealan početak uspešne karijere.
Ponesi svoj CV 8. i 9. maja i iskoristi šansu da zakoračiš ka uspehu!

Kompanije

nelt
netCast
sitel
generali
aiesec
msg
fsd
comtrade
centar
delta
stada
p&g
eurobank
I&F
mk
nestle
s&t

Pokrovitelj projekta

fon

Medijski partneri

interfon
puskice
mladi
qms
dnevno
beleske
bgbg
espreso
advertiser
kanczamlade
najstudent
youthrs
fon-400x200
startIT
kapital
indeks
studentski-grad
Untitled-1