Dani prakse 2018 - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
74
page-template-default,page,page-id-74,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Dani prakse 2018

O projektu

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka šestu godinu za redom organizuje projekat Dani prakse, koji je namenjen svim studentima Beogradskog univerziteta u potrazi za praksom. Dani prakse se održavaju 19. i 20. marta na Fakultetu organizacionih nauka, gde će studenti kroz pet celina projekta: sajam kompanija, takmičarski deo, panel diskusiju, „Tvojih 15 minuta“ i CV kliniku, imati priliku da započnu svoju profesionalnu karijeru.

Neizostavni deo projekta Dani prakse je sajam kompanija koji će se održati 19. i 20. marta u holu Fakulteta organizacionih nauka. Na štandovima kompanija, studenti će moći da se informišu o potrebnim znanjima i veštinama za zaposlenje, stanju na tržištu rada u različitim oblastima poslovanja kao i programima stručnih praksi i poslova koje kompanije nude. Takođe, studenti će imati mogućnost da od 09.03. pošalju svoj CV na e-mail cv@ssfon.rs koji će kompanije sačuvati u svojoj bazi kandidata. Na ovogodišnjem sajmu predstaviće nam se brojne uspešne kompanije, kao što su Bosch, Comtrade, NetCast, 30Hills, Würth, Nelt, Bstorm, MSG global solutions, Erste Bank, Ernst&Young, West Pharmaceutical Services, Zilker Technology, Merit Solutions, NBSoft, Delta Holding, Adecco, P&G, Digitec Galaxus, Infinite Media Group i mnoge druge.

Za studente koji vole izazove i žele da testiraju svoje znanje i sposobnosti, takmičarski deo pruža mogućnost da putem radionica, rešavanjem zadataka i studija slučaja, iskažu svoje veštine i tako osvoje praksu u nekoj od istaknutih kompanija. U okviru takmičarskog dela će učestvovati kompanije 30Hills, Bosch, Comtrade, NetCast i Würth.

Za takmičarski deo možete se prijaviti OVDE

Ovogodišnji projekat Dani prakse obuhvatiće i deo koji se odnosi na simulaciju intervjua za posao pod nazivom ,,Tvojih 15 minuta”.
Ovo je idealna prilika za studente da se kroz direktan kontakt sa predstavnicima kompanija oprobaju u poslovnom intervjuu, steknu dodatnu dozu sigurnosti i kroz pruženi feedback uvide svoje prednosti i nedostatke.
U okviru ,,Tvojih 15 minuta” učestvovaće sledeće kompanije: Nelt, NetCast, 30Hills, Bosch, Würth, West Pharmaceutical Services, Zilker Technology, Bstorm, Coca-Cola HBC, Merit Solutions, NBSoft, Ernst&Young, KPMG, PwC, MSG global solutions i Erste banka.

Za ,Tvojih 15 minuta” možete se prijaviti OVDE

CV predstavlja prvi kontakt koji ostvarujete sa potencijalnim poslodavcem. Upravo zbog toga, svrha dobro napisanog rezimea je da vas izdvoji od mnoštva kandidata za posao. Dani prakse, koji će se održati 19. i 20. marta na Fakultetu organzacionih nauka, pomoći će vam i u ovoj oblasti uz pomoć CV klinike. Svi studenti koji budu sa sobom poneli svoj CV ili ga poslali na mail cv@ssfon.rs, moći će na licu mesta da se posavetuju i dobiju povratne informacije kao i smernice kako da unaprede svoj CV i na taj način poboljšaju svoje šanse kod budućih poslodavaca.

Panel diskusija na temu „A šta je tvoj izazov?“ održava se 19. marta, a studenti će imati priliku da čuju iskustva zaposlenih u malim kompanijama, velikim korporacijama i onih koji rade kao freelenceri. Takođe, panelisti će nastojati da studentima približe prednosti i izazove sa kojima se suočavaju.

Prijave za takmičarski deo i „Tvojih 15 minuta“ biće otvorene od 06. do 10. marta, dok će studenti za Panel diskusiju moći da se prijave u periodu od 14. do 16. marta.

Ne propusti priliku, neka Dani prakse budu tvoj prvi korak ka uspešnoj karijeri!

Kompanije

Pokrovitelj projekta

fon

Medijski partneri