Ivana Radovanović - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
21121
page-template-default,page,page-id-21121,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Ivana Radovanović

Kao lice najpopularnijeg porodičnog TV kviza “Čik pogodi” koji se emitovao tri sezone na televiziji B92, Ivana odlučuje da svoju energiju usmeri u stvaranje prvog ženskog portala posvećenog video tutorijalima. Shvativši da poziv zubotehničara nije ono čime želi da se bavi, Ivana sa 33. godine upisuje Biznis Akademiju, smer marketing, praveći na taj način prekretnicu u svojoj karijeri. Tako otpočinje svoju 4-godišnju pustolovinu ka, danas, najčitanijem ženskom portalu.

Sajt Mogu Ja To Sama.com MJTS za kratko vreme postaje najposećeniji nezavisni ženski portal u Srbiji po Gemius Audience istraživanju, sa više od 35.000 dnevnih poseta i 80.000 pratilaca YouTube kanala, čiji broj svakodnevno raste.

Misija MJTS tima je da sve što vas zanima iz oblasti mode, kozmetike, kulinarstva, uradi sama, fitnesa i dr. učini jednostavnim i zanimljivim putem originalnih, autorskih video tutorijala koji će vas uveriti da uz malo truda, sve možete sami.

Tokom rada na sajtu Mogujatosama, Ivana je naučila da je za uspeh potrebno stalno samousavršavanje i saradnja sa ljudima iz iste branše, tako da se trudi da svoja iskustva podeli sa svima koji žele da se oprobaju u sferi digitalnog marketinga, ali i da inspiriše sve one koji žele da se odvaže na samostalni biznis.

Dokazavši da nikada nije kasno da pronađete svoj put Ivana je pokazala da do uspeha možete doći vrednim radom, zalaganjem i posvećenošću i tako inspirisala brojne mlade blogere i vlogere da se oprobaju u istoj sferi poslovanja.

Na Konferenciji ćete imati priliku da čujete kako je ovaj sajt uspeo da se izdvoji u moru ženskih sajtova, kako pokrenuti svoj posao i koje su prednosti i mane vođenja sajta.