KSON OKTOBAR 2017 - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
21424
page-template-default,page,page-id-21424,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

KSON OKTOBAR 2017

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka sedmi put po redu organizuje Konferenciju studenata organizacionih nauka pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka i kompanije Nelt u periodu od 26. do 30. oktobra. Mesto održavanja, kao i svih prethodnih godina, biće studentsko odmaralište ,,Ratko Mitrović” na Zlatiboru.

Ovogodišnja tema konferencije nosi naziv ,,Izazovi savremenog poslovanja” i biće predstavljena kroz deset različitih podtema koje se tiču relevantnih sfera poslovnog sveta, ali se takođe odnose i na stalne promene u okruženju, kojima se treba prilagoditi, kao i vođenju sopstvenog preduzetničkog poduhvata.

Savremene poslovne procese karakteriše široka primena informatike, softvera i tehnologije u svim aspektima poslovanja, ali i sve veći uticaj menadžmenta, koji je utemeljen na znanju i iskustvu menadžera. Shodno tome, odlučili smo da i tema ovogodišnje konferencije obuhvati upravo aktuelne trendove iz oblasti informacionih tehnologija i menadžmenta.

Delagati će imati priliku da čuju iskustva najboljih u svojim profesijama i dobiju korisne informacije iz prve ruke, ali i da se kroz interaktivna predavanja, radionice i razgovore sami oprobaju u nekim od izazova, koji čine savremeni poslovni svet.

StartUp, Bitcoin, E-commerce, Advertising, Hacking i It-security samo su neke od tema koje će obeležiti predstojeću konferenciju. Stoga, ukoliko želite da čujete nešto više o prethodno pomenutim temama, KSON je pravo mesto na kome možete da dobijete odgovore na sva vaša pitanja od strane istaknutih stručnjaka.

Da sve protekne u najboljem redu i ove godine pobrinuće se vaše kolege iz Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka. Dođite i uverite se i sami zašto ceo FON ide na KSON!

Predavači

FINANSIJSKI SPONZORI

banner 2

NATURALNI SPONZORI

baner-ovsene-400x200mm-01 (2)
final baner kaše