KSON - Prijave - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
530
page-template-default,page,page-id-530,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

KSON – Prijave

Drage koleginice i kolege,


Obaveštavamo Vas da prijave za učešće na osmoj po redu Konferenciji studenata organizacionih nauka počinju u sredu 3.10.2018. godine i trajaće do nedelje 7.10.2018. godine u 23:59h. Svi zainteresovani studenti koji žele da budu deo jedinstvene edukativne Konferencije treba da popune formu koja se nalazi u nastavku. Na osnovu pristiglih prijava, organizatori će izvršiti selekciju prijavljenih studenata. Kandidati će o rezultatima selekcije biti obavešteni 10. oktobra putem telefona.


Sve informacije u vezi sa potpisivanjem ugovora i izmirenjem obaveza biće  blagovremeno prosleđene na mejl adresu, unetu prilikom popunjavanja prijave.


Uigrani tim koji čine članovi Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka potrudiće se da i ovog puta opravda očekivanja studenata i pokaže zašto se o ovom projektu toliko priča.
Budite i vi deo zajedničke uspomene!


NAPOMENA: Potrebno je da svaki student samostalno, detaljno i jasno popuni prijemni formular. Organizatori će nastojati da ispune sve zahteve obuhvaćene prijavom, ali zadržavaju pravo odstupanja od istih.


VAŽNO: Ukoliko u paketu postoje dve cene, prva cena se odnosi na studente na budžetu, a druga cena na studente na samofinansiranju!

Paket 1
6500/8000 RSD
4 PUNA PANSIONA u odmaralištu Ratko Mitrovic
PREVOZ
KOTIZACIJA
DRUŠTVENI DOGAĐAJI I TAKMIČENJA
Paket 2
2500 RSD
/
PREVOZ
KOTIZACIJA
DRUŠTVENI DOGAĐAJI I TAKMIČENJA
Paket 3
5500/7000 RSD
4 PUNA PANSIONA u odmaralištu Ratko Mitrovic
/
KOTIZACIJA
DRUŠTVENI DOGAĐAJI I TAKMIČENJA
Paket 4
1500 RSD
/
/
KOTIZACIJA
DRUŠTVENI DOGAĐAJI I TAKMIČENJA