Osma po redu Konferencija studenata organizacionih nauka - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
21686
page,page-id-21686,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Osma po redu Konferencija studenata organizacionih nauka

WhatsApp Image 2018-09-15 at 20.01.06

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka osmi put po redu organizuje Konferenciju studenata organizacionih nauka pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka. Cilj Konferencije je da omogući studentima sticanje znanja iz oblasti menadžmenta i informacionih tehnologija, ali i međusobno upoznavanje, druženje i sticanje novih veština.

Tradicionalno, Konferencija će se realizovati na Zlatiboru, u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović”, a ove godine će to biti u periodu od 22. do 26. oktobra.

Tema ovogodišnje Konferencije je „Ti si promena koju tražiš”, sa fokusom na pojedinca, i ima cilj da pruži delegatima priliku da bolje upoznaju sebe, sagledaju mogućnosti tokom studiranja, ali i da dobiju korisne informacije koje će im pomoći prilikom odabira zanimanja nakon završetka studija.

Delegati će imati priliku da čuju iskustva vodećih stručnjaka u svojim profesijama, saznaju korisne informacije iz prve ruke i da kroz interaktivna predavanja i radionice dobiju značanje smernice i savete koji će im pomoći prilikom odabira profesionalne karijere.

Zašto su motivacija, samospoznaja i proučavanje ljudskog ponašanja bitni, šta nam nudi marketing, kako izvući najbolje iz studentskih organizacija i koja su to primamljiva zanimanja kojima se možete baviti, kao i kako pokrenuti start-up, samo su neke od tema koje će obeležiti ovogodišnju Konferenciju studenata organizacionih nauka. Zato, ukoliko biste želeli da čujete nešto vise o pomenutim temama, KSON je pravo mesto na kome ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja i steći neprocenjivo iskustvo koje će uticati na dalji tok vašeg studiranja i usavršavanja.

Da sve protekne u najboljem redu i ove godine pobrinuće se vaše kolege iz Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka. Dođite i uverite se i sami zašto ceo FON ide na KSON!

PREDAVAČI

FINANSIJSKI SPONZOR

poslovi - logo

NATURALNI SPONZORI

MEDIJSKI SPONZORI

fon4
ESTIEM
fonislogo
CSC
LogoUnije
CzRK-logo-lat-vektor
Logo_SG
Lepa-rec---Logo-V2
mladi
logo_najstuden_vektor
pmladi
yuth
advertiser
aiesec
qms
joo
netokracija
kop
svetnauke-logo-2