Dragomir Ćoso - Puzzle Group - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
20846
page-template-default,page,page-id-20846,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Dragomir Ćoso – Puzzle Group

Dragomir Ćoso

Još kao student borio se za prava svojih kolega, a pri kraju studija pokrenuo je prvu specijalizovanu agenciju u Srbiji za omladinski turizam. Danas uspešno vodi Puzzle Group, Special travel agency i Uranak festival. Kroz svoje poslovne aktivnosti provlači društveno odgovorno poslovanje, što je dokazao osvajanjem nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje koje dodeljuje Privredna komora Srbije.

O Puzzle Grupi

Puzzle Group kao organizacija formalno postoji od 2009. kada je par mladih entuzijasta nezadovoljnih klasičnim ponudama putovanja odlučilo da se posveti kreiranju putovanja i zabave koja bi zadovoljila potrebe ljudi u njihovom uzrastu. Slagalica kao motiv i ime simboliše potrebu mladih za poznastvima, deljenjem iskustava, lepih i pozitivnih uspomena kreiranih kroz putovanja.

Puzzle group shvata da samo solidarno društvo odgovornih pojedinaca stvara zdravu ekonomiju, državu i životnu okolinu.  Puzzle organizacija živi sa građanima Srbije i sveta i deli iste želje, snove i probleme i želi da pruži doprinos društvu. Ujedno nastoje da motivišu druge da svoje vreme, resurse i energiju angažuju za neke društveno korisne aktivnosti, pa je tako Puzzle Group osvojivši nagradu za kompaniju koja je na najbolji način integrisala društveno odgovorno poslovanje u svoje primarne delatnosti potvrdila da sledi svoje vrednosti.

I specijalno iznenađenje !

Sve ovo potvrđuje i činjenica da je Puzzle Grupa odlučila da nagradi delegate Konferencije Studenata Organizacionih Nauka, pa će tako oni koji budu ispratili sva predavanja ovogodišnje konferencije imati priliku da osvoje rafting na Tari za prvomajske praznike, o čemu više možete pogledati ovde.