Ružica Nenezić, PR Specialist kompanije MK Group - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
21143
page-template-default,page,page-id-21143,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Ružica Nenezić, PR Specialist kompanije MK Group

U okviru magistarskih studija na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, smer marketing i biznis, Ružica je radila na usavršavanju veština iz oblasti pr-a i marketinga koje danas uspešno primenjuje u poslovanju.

Ružica Nenezić se već pune tri godine nalazi na poziciji PR Specialista MK Group, vodeće holding kompanije u Srbiji u čijem sastavu se nalazi više od 36 povezanih preduzeća koja posluju u zemlji i inostranstvu.

Ona svojom pozitivnom energijom i posvećenošću doprinosi oblikovanju i daljem unapređenju imidža ove kompanije koja je jedan od najvećih i najuspešnijih poslovnih sistema u regionu.

Pre nego što je postala deo MK Group tima, Ružica je četiri godine radila kao Saradnik za korporativne komunikacije i marketing kompanije Montenegro Airlines, u okviru koje je stekla prva iskustva iz oblasti pr-a.

Na samoj Konferenciji imaćete priliku da prisustvujete zanimljivom predavanju koje će održati Ružica na temu: “Percepcija kompanije MK Group u javnosti sa osvrtom na reputacioni menadžment”.