Telekom Srbija - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
20871
page-template-default,page,page-id-20871,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Telekom Srbija

„Telekom Srbija“ a.d. Beograd je moderna, u potpunosti domaća telekomunikaciona kompanija  koja već osamnaest godina ima ulogu lidera iz oblasti fiksne i mobilne telefonije, Interneta i multimedije, kako u zemlji tako i u regionu.

Negujući inovatorski duh, Telekom Srbija kontinuirano razvija nova tehnološka rešenja, brine o visokom kvalitetu neometane komunikacije kroz bogatu ponudu kanala odnosno uređaja za prenošenje poruka i svojim društveno odgovornim ponašanjem kompanija pomaže zajednici da udruženim resursima ublaži slabosti današnjice.

Kompanija Telekom Srbija podržava Konferenciju Studenata Organizacionih Nauka na kojoj kompaniju ispred Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima i uslugama za privatne korisnike predstavljaju Dragan Milić i Nikola Marić, dok će ispred Sektora za marketing i komunikacije govoriti Aleksandra Vujković i Jovana Ćebić.

Dragan Milić, master inženjer organizacionih nauka

Dragan je u kompaniji Telekom Srbija zaposlen od januara 2015. godine – trenutno na poziciji Stručni saradnik za upravljanje proizvodima i uslugama u mobilnoj telefoniji u Direkciji za private korisnike. Diplomirao je na Fakultetu organizacionih nauka na osnovnim i master studijama na temu “Razvoj modela elektronskog poslovanja zasnovanog na web agregatoru”.

Između ostalog, Dragan je bio Predsednik Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka i član međunarodne studentske organizacije AIESEC. Radio je na projektima sektora za marketing Fudbalskog kluba Partizan.

Nikola Marić, master inženjer organizacionih nauka

Zaposlen je kao Stručni saradnik za upravljanje proizvodima i uslugama u fiksnoj telefoniji, Internetu, multimediji i konvergentnim paketima za privatne korisnike. Svakodnevno se bavi izazovima poboljšanja korisničkog iskustva kroz istraživanje, analizu i planiranje unapređenja ponude.

Osnovne i master studije završio na Fakultetu organizacionih nauka, specijalizirajući se tako za oblast upravljanja projektima i investicijama.

Svoje iskustvo u društveno odgovornim poslovanjem stekao kroz jednogodišnji rad u nevladinoj organizaciji SeConS, gde se uz grupu sociologa bavio pitanjima socio-ekonomskog razvoja i poboljšanja životnih uslova pojedinaca i društvenih grupa u Srbiji.

Aleksandra Vujković, diplomirani inženjer organizacionih nauka

Aleksandra u kompaniji radi kao menadžer za digitalni marketing.

Jovana Ćebić, master etnolog-antropolog

Jovana u kompaniji Telekom Srbija ima poziciju menadžera za medije i media planiranje.

STUDIJA SLUČAJA

Na samoj konferenciji učesnici će biti u prilici da rešavaju studiju slučaja koju zadaje  kompanija Telekom Srbija. Timovi treba da se sastoje od 4 ili 5 članova, a timu koji bude predstavio najbolje rešenje sledi vredna nagrada.

Prijavi se za studiju slučaja ovde.