Tim Buscador - Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka
20773
page-template-default,page,page-id-20773,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Tim Buscador

Andor Luhović

Maštajući o alpinizmu i najvišim vrhovima sveta, Andor je sa samo 18 godina osvojio najviše vrhove na Balkanu, a sa 23 uspeo je da ostvari svoj san pokorivši Mont Everest i to iskustvo opisao je kao „najbliže mesto raju gde ti srce još uvek kuca”.

Zbog avanturističkog duha i ljubavi prema prirodi, za vreme studija, Andor je stvorio Zelenu patrolu i zajedno sa kolegama sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu je učestvovao u podizanju svesti javnosti o značaju zaštite životne sredine.

U maju 2015. godine je okupio tim i zajedno sa njima stvorio aplikaciju Buscador koja nastoji da postane jedna od najboljih aplikacija za planinarenje na svetu.

Danilo Ćalić

Tokom studiranja na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Novom Sadu, Danilo je radio na mnogim projektima koji su u njemu probudili ljubav prema grafičkom dizajnu. Alumni je član AIESEC-a, najveće studentske organizacije na svetu u okviru koje je bio tim lider za spoljne odnose, lider tima za komunikacije i potpredsednik za marketing i odnose s javnošću.

Pozamašno iskustvo u oblasti marketinga i grafičkog dizajna trenutno prenosi jednom posebnom timu – Buscadoru. Svoj rad često opisuje kao oživljavanje brenda pružanjem posebnog stila.

Danko Damjanović

„Od različitih stvari pravim nešto interesantno” – ovako Danko, marketinški stručnjak i planer, objašnjava posao kojim se bavi. Sa grupom univerzitetskih profesora na Fakultetu za menadžment gde je i sam predavač, radio je na studijama vezanim za svest potrošača o proizvodima prepoznatim kao brend na tržištu.

Kao konsultant u marketingu bavi se primenom teorijskih marketinških znanja u praksi.

Zanimljiv i nesvakidašnji projekat u njegovoj karijeri je rad na startup-u Buscador. U pitanju je mobilna aplikacija koja pomaže planinarima pri snalaženju na velikim visinama i dalekim područjima. Buscador na španskom označava onog koji traga i istražuje i odličan je opis za put karijere kojim je Danko pošao baveći se marketingom u raznim oblastima.

Više o aplikaciji možete pročitati na sajtu http://buscadorapp.com/